Charles Haddon Spurgeon

Săracul strigă; ce altceva ar putea el să facă? Şi ce altceva trebuie să facă, dacă Dumnezeu îi aude strigarea?

Nu striga în urechile prietenilor tăi, căci chiar dacă pot să te ajute, aceasta este numai din pricină că Domnul i-a făcut în stare să te ajute. Drumul drept este cel mai scurt şi acela te duce la Dumnezeu. La El fă să ajungă strigarea ta, nu la oameni care să mijlocească pentru tine la El!

„Ah”, zici tu „n-am nici un prieten, n-am pe nimeni care să mă ajute”. Atunci, cu atât mai bine aşteaptă ca Dumnezeu să-ţi vină în ajutor, El să-ţi fie şi unul şi altul. Fă ca îndoita ta nevoie să ajungă o îndoită cerere. Chiar şi în lucrurile trecătoare lasă-te în seama lui Dumnezeu, căci El îngrijeşte şi de nevoile trupeşti ale copiilor Săi.

În ce priveşte nevoile duhovniceşti, care sunt şi cele mai însemnate, Domnul va auzi strigătul tău, te va izbăvi şi te va ajuta.

O, sărmane prieten, îndreaptă-te spre Dumnezeu, care este bogat! O, tu cel fără ajutor, sprijineşte-te pe ajutorul Său! El nu m-a părăsit niciodată şi nici pe tine nu te va părăsi. Vino ca un cerşetor şi Dumnezeu nu te va lipsi de ajutorul Său. Vino fără alte pretenţii decât numai la harul Său. Domnul Isus Cristos este împărat şi nu te va lăsa să pieri ducând lipsă.

Charles Haddon Spurgeon

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.