Am auzit odata o istorioara din care s-a putut extrage un adevar important. De obicei nu ma impresioneaza istorioarele care atunci cand sunt spuse in adunare, adunarea izbucneste in ras. Istorioara aceasta insa, chiar daca e un pic comica, ne va ajuta sa intelegem un adevar important. Stiu ca si noi facem de multe ori ca omul din istorioara pe care o voi scrie si de aceea o public. „Un om a venit la rugaciune intr-o adunare si a fost auzit rugandu-se: Doamne, te rog curata panzele de paianjen din viata mea. Si lucrul acesta il repeta oridecate ori se ruga si a facut-o un timp indelungat. La un moment dat unul din fratii care stateau de obicei langa el, auzind iar aceeasi rugaciune si anume: „Doamne curata te rog panzele de paianjen din viata mea”, a strigat: Doamne, te rog omoara paianjenul”.

Daca stam bine sa ne gandim si noi facem de multe ori asa ceva si poate ii invatam si pe altii sa faca la fel. Vrem ca panzele de paianjen din vietile noastre sa fie curatate din cand in cand dar nu  vrem sa omoram paianjenul, nu vrem sa murim fata de pacat. Nu lasam sa moara eul nostru, orgoliul nostru, chiar daca cunoastem versetul din Biblie: „Rom 6:6 Ştim bine că omul nostru cel vechi a fost răstignit împreună cu El, pentruca trupul păcatului să fie desbrăcat de puterea lui, în aşa fel ca să nu mai fim robi ai păcatului;”.

Infrumusetam un pic starea noastra dar nu ne lasam schimbati in totalitate de Duhul Domnului, e ca si cum am vopsi peste rugina.

Auzind poate atatea apeluri la trezire, la pocainta, la predare, ne-am obisnuit cu ele si e posibil sa nu le ascultam in totalitate si sa nu ne schimbam, ci doar putin. Suplimentam cateva minute la rugaciune, poate un ban in plus la darnicie, cateva versete in plus de citit din Biblie, adaugam cateva zambete si da…..incercam sa curatam panzele de paianjen din viata noastra. De fapt, nu le curatam ci le infrumusetam, le impodobim ca sa para acceptabile. Procedand asa Biblia ne spune si cum vom sfarsi: „Apoc 3:16 Dar, fiindcă eşti căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea”.

Apostolul Pavel ne spune ca: „Rom 6:2 Noi, cari am murit faţă de păcat, cum să mai trăim în păcat?”, deci ori suntem morti fata de pacat si vii pentru Dumnezeu ori invers. Ori suntem predati in totalitate Domnului ori nu suntem predati Lui deloc, nu-I slujim in totalitate. Totul sau nimic am putea spune, fiindca nu putem sluji la doi stapani. Ori suntem treji, ori dormim….nu este cale de mijloc, nu este compromis, doar in lume poti face compromisuri.Biblia spune:”Gal 5:24 Cei ce sînt ai lui Hristos Isus, şi-au răstignit firea pămîntească împreună cu patimile şi poftele ei”.

Este vremea sa ne trezim cu adevarat, sa veghem, sa-L asteptam pe Domnul, sa grabim venirea Lui.

Oare ce vei face? Vei continua sa privesti cu un ochi spre lume si cu unul spre cer? Vei risca vesnicia ta pentru cateva clipe de „compromisuri”? Sau vei privii spre Dumnezeu care a dat ce avea mai scump pentru tine si Il vei ruga sa te ajute sa te schimbi, sa te trezesti?

Iti cere totul pentru ca a dat totul, te vrea in totalitate pentru El. Ce alegi?

Iata am pus un video de pe youtube cu fragmente din predicile unor oameni a lui Dumnezeu care te vor face sa intelegi mai bine ce inseamna trezirea, ce inseamna a umbla cu Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.